ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

ابلاغ قانون جدید اصلاح قانون ریاست جمهوری به دولت تا آذر

نایب رئیس مجلس گفت: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری با همکاری شورای نگهبان تدوین شده و پس از رفع ایرادات احتمالی، احتمالاً آذرماه به دولت ابلاغ می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری  با کمک مرکز پژوهش های شورای نگهبان خبر داد و گفت: روی این قانون یک ماه کار شده و  الان به صورت طرح در کمیسیون شوراها  و در حال بررسی است.

 

وی ادامه داد: در  این طرح  برای داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری معیارهایی همچون سن، مدرک تحصیلی و سابقه مدیریتی در نظر گرفته شده است.

 

ابلاغ قانون جدید انتخابات ریاست جمهوری احتمالا تا آذر به دولت

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: بر اساس این طرح، هر کسی نمی تواند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کند و باید جزء مقامات سیاسی باشد؛ مثلا در سابقه خود استاندار باشد و بین 40 تا 70 سال سن داشته باشد و همچنین کاندیدا باید ایرانی الاصل باشد.

وی افزود: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته قانون جدید انتخابات ریاست جمهوری احتمالا تا آذر ماه پس از رفع ایرادات احتمالی شورای نگهبان تصویب و برای اجرا به دولت ابلاغ خواهد شد.

 

ایجاد قرارگاه تحول مجلس

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از ایجاد یک قرارگاه برای «تحول مجلس» خبرداد و تصریح کرد: این قرارگاه را نایب رئیس اول مجلس  اداره خواهد کرد و  رئیس مجلس یک نفر حقوقدان به عنوان نماینده خود معرفی می کند؛ رئیس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی و دو نفر از حقوقدانان شورای نگهبان هم عضو هستند تا آیین نامه مجلس اصلاح شود.

 

وی ابراز کرد: هدف از این کار آسان کردن قانوگذاری در مجلس است، ضمن این که قصد داریم تا تعداد زیادی از قوانین کم کنیم و قصد داریم در بسته تنقیح  به سمت جامع نویسی و در کنار آن مجمع نخبگانی درست کنیم.

 

نایب رئیس اول مجلس خاطر نشان کرد: در  حوزه نظارت مجلس نیز سوال، استیضاح و تذکر را جز قوانین داریم که بی فایده است؛ بر این اساس باید کاری کنیم که نظارت مجلس قدرت نفوذ داشته باشد و موجب بازدارندگی از فساد شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده